Työnäytteet

Maalaus Sutina toteuttaa ammattitaidolla maalaustyöt, tasoitustyöt, mikrosementoinnit, efekti- ja kuviomaalaukset, kalustemaalaukset sekä tapetointityöt Tampereen ja Helsingin alueella.

Mikrosementointi

Käyttämäni mikrosementti on Suomen Betonileimasimen yli kymmenen vuotta maahantuomaa Pavicem mikrosementtiä, joka on todettu laadukkaaksi ja kestäväksi käytössä.

Maalaus

Maalaustöihin kuuluu aina myös pohjatöitä, joiden tekeminen huolella takaa hyvän lopputuloksen. Myös oikeiden tuotteiden käyttö oikeassa paikassa on erittäin tärkeää. Tavallisella maalillakin saa näyttäviä muutoksia aikaan, kun laittaa vähän luovuutta peliin.

Tapetointi

Tapetointi on nopea tapa saada näyttävä muutos tilaan kuin tilaan. Tapetti kannattaa kuitenkin valita aina käyttökohteen mukaan, ja varmistaa että se tulee kestämään käytössä, koska sen vaihtaminen uuteen ei ole aina ihan simppeli projekti. Huolellisesti tehdyt pohjatyöt ovat tässäkin tärkeitä lopputuloksen kannalta, ja etenkin pohjamaali tapetin alla helpottaa tapettien uusimista tulevaisuudessa.

Erikoismaalaus

Erikoismaalaustyöt pitävät sisällään sekä erikoispinnoitteilla ( esim; Cameleo, Novacolor) tehtyjä efektipintoja kuin tavallisilla maaleilla tehtyjä kuviomaalauksia. Kuvat voin maalata joko mallista tyylittelemällä tai ideoida ne suoraan seinälle valitun aiheen mukaisesti.