Mitä teen?

Maalaus Sutina toteuttaa ammattitaidolla maalaustyöt, tasoitustyöt, mikrosementoinnit, efekti- ja kuviomaalaukset, kalustemaalaukset sekä tapetointityöt Tampereen ja Helsingin alueella.

Ilmainen arviokäynti. Muista myös käyttää hyväksi kotitalousvähennykset.


Mikrosementointi

Mikrosementti näyttää hyvältä niin seinällä, kuin lattiassakin, ja mikrosementoidut kylpyhuoneet ovat erityisen helppo pitää puhtaana.

Mikrosementti on kasvattanut suosiotaan suomalaisissakin kodeissa. Se on hengittävä, mutta kestävä materiaali, jolla voi pinnoittaa melkein mitä vain vanhoista kaakelipinnoista työtasoihin.

Maalaus ja tapetointi

Perustöiden tuntihintaan kuuluu pohjatyöt, tavallinen tapetointi, kalustemaalaukset, tehosteseinät yhdellä värillä ja pienet koristemaalaukset.

Vaikka erikoispinnoitukset ja maalaukset ovat Sutinan myyntivaltti, niin tietenkin myös tavallinen maalaus-, tasoitus- ja tapetointityö kuuluu valikoimiin. Perustyöt hoituu samalla intohimolla ja ammattitaidolla kuin erikoistyötkin. Tavoitteena on hoitaa hommat siististi ja tehokkaasti siten, että remontista olisi mahdollisimman vähän harmia.

Erikoismaalaus

Materiaalien ei tarvi aina olla kalliita, vaan voimme ideoida pintoja vaikka varastoon jääneistä jämämaaleista.

Erikoistyöt tarkoittaa erikoistuotteilla tai erikoistekniikoilla toteutettuja isompia koristemaalauksia tai koristepinnoituksia, esim tehosteseinät, efektimaalaukset, nestemäiset kangastapetit, kuviorappaukset tai kuivien tilojen laatoitukset. Voit tilata yksityiskohtaisia harrastuksiin tai mielenkiinnonkohteisiin liittyviä töitä, tai voin tyylitellä rakkaan maiseman kotisi seinälle.